Hiru puntuak Berazubin geratu dira

Erredakzioa 2024ko mai. 11a, 17:30

2-1ko emaitzarekin amaitu da Ordizia KEren aurkako norgehiagoka

Azken jardunaldian Real Union taldearen aurka etxean irabazi ondoren, garaipen berri bat lortu dute urdinek Berazubiko zaleen aurrean. Neurketa gogorra izan da Tolosarentzat, atsedenaldira 1-1eko emaitzarekin iritsiz. Etxekoen abantaila lortzeko aukera izan dute baina Ordizia KEko atezainak penalti bat gelditu du. Bigarren zatian Tolosak sartutako golak erabaki du norgehiagoka. Epaileak partiduaren amaiera adieraztean markagailuak 2-1eko emaitza erakusten zuen.

Bi norgehiagoka gelditzen zaizkio Tolosa CFri denboraldiari agur esateko. Datorren jardunaldian Beasainen aurka berriro garaipenaren bila joango da talde urdina, ikasturteari amaiera ona emateko asmoz.

EGIN ZAITEZ KOMUNITATEKO KIDE!

Bidali zure izen-abizenak, e-maila, telefono zenbakia eta zure edo zure erakundearen argazki edo logotipo bat hurrengo helbideetara:

WHATSAPP: 695 781 072

E-MAIL: edukia@28kanala.eus