KRONIKA

Nagusitasunez irabazi du Redline Mekanika TAKEk

Imanol Rodriguez Zabala 2024ko urt. 20a, 19:34

Grupo de Santiagori 99-64ko  emaitzarekin irabazita denboraldiko laugarren garaipena lortu dute tolosarrek. Salbazioa bermatuko lioken 10. postua bi garaipenere du orain TAKEk.

Azken unera arte mailari eusteko borrokan jarraituko du TAKEk, tolosarrek ez daukate amore emateko inongo intentziorik.

Horrelaxe erakutsi zuten bai larunbatean EBA Ligako 15. jardunaldiari zegokion lehian, Grupo de Santiago sailkapeneko bosgarrenari nagusitasunez irabazi zion Takek. Lehenengo laurdena 35 eta 9ko emaitzarekin amaitu zen, datu esanguratsua. Taldea garaipen gosez kantxaratu zen eta erasoan asmatuz partida ondo bideratu zuen. Bigarren laurdenean bide beretik jarraitu zuen lehiak eta atsedenaldira iristerako 34 puntu goitik zen Tolosako taldea, 55 eta 21ekoa adierazten zuen markagailuak.

Bigarren zatian abantailari eutsi behar izan zion Goar Artetxeren taldeak eta lan serioa eginez lortu zuen helburua. Hirugarren laurdeneko partziala 16 eta 19koa izan zen. Azken laurdena 70 eta 40koaren hasi zen, TAKEk 100 puntuko langa gainditzeko aukera izan zuen, azkenean helburu hori lortu ez bazuen ere, 99 - 64 amaitu zen lehia, lan bikaina egindako sentsazioarekin ziren taldekideak.

Salbazio postuak bi garaipenera

Hamabost partidatan lau garaipen lortura hamaikagarren postuan dago Tolosako taldea sailkapenean. Salbazioa emango lioken 10. tokia bi garaipenera dauka. Zarautz eta Easo dira orain arte 6 garaipen pilatu dituzten taldeak, bigarren itzuli honetan bien aurka Usabalen jokatuko du TAKEk. Lehia errazik ez dagoela jakitun, taldeak badaki salbaziorako bidea etxean irabaztetik hasten dela, denboraldia amaitu arteko partida guztiak izango dira interesgarriak.

EGIN ZAITEZ KOMUNITATEKO KIDE!

Bidali zure izen-abizenak, e-maila, telefono zenbakia eta zure edo zure erakundearen argazki edo logotipo bat hurrengo helbideetara:

WHATSAPP: 695 781 072

E-MAIL: edukia@28kanala.eus